miercuri, 13 februarie 2013

Licenţe pentru concursurile Enduro 2013

Federaţia Română de Motociclism a făcut publice taxele pentru licenţele de participare la concursurile Hard Enduro din 2013.



Valoarea licentelor:

-Licenta UNICA TOT TEREN tip.A=c.v. 55 euro (pana la 28 feb.) valabila pentru clasele A si B. Cu aceasta licenta se poate concura la aceeasi clasa la disciplinele: enduro, hard enduro, endurocross si rally raid. Incepand cu 1 martie licenta valoreaza c.v. 70 euro.

- Licenta UNICA TOT TEREN tip.B=c.v. 35 euro (pana la 28 feb.) valabila pentru clasa C hobby. Cu aceasta licenta se poate concura la aceeasi clasa la disciplinele: enduro, hard enduro, endurocross si rally raid. Incepand cu 1 martie licenta valoreaza c.v. 45 euro.

- Licenta 1 cursa=c.v. 15 euro (sportivul cu acest tip de licenta nu puncteaza in campionatul de HARD ENDURO, ci doar la cupa la care s-a inscris)

 - Licenta 1 cursa=c.v. 25 euro (sportivul cu acest tip de licenta puncteaza in campionatul de HARD ENDURO) Toate licentele vor fi insotite de: -asigurare de 1 an, pentru licentele de 1 an sau asigurare de 1 luna pentru licentele de 1 cursa. -viza medicala eliberata de catre o policlinica sportiva sau medic de medicina sportiva, cu perioada valabilitatii mentionata. - declaratie notariala din partea ambilor parinti, pentru sportivii minori, cu perioada valabilitatii mentionata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu