miercuri, 13 februarie 2013

Kawasaki KLX 250s 2013



Kawasaki KLX 250s combina distractia de pe drum cu anvelopele montate pe jante de 17 inci, un scaun mai jos, miscare redusa a suspensiilor si o frana mare pe partea din fata. Chiar daca are doar 250cmc, greutatea redusa il face sa aiba performante pe care v-ati astepta sa le intalniti la alte motociclete, mult mai mari.

Ca generația anterioară, modelul 2013 continuă să fie construit pe un cadru usor, din oțel de înaltă rezistență, proiectat pentru a menține centrul de greutate la nivel cât mai scăzut posibil pentru a crește performanța.Centrul de greutate este combinat cu un ampatament scurt, care oferă o rază de viraj suplimentar ajutându-vă să se mute cu agilitate chiar si pe trasee mai stramte.

  Prevazuta cu suspensii setate pentru rularea pe strada si transmisie imbunatatita, modelul KLX iese in lumina reflectoarelor cu un aer extrem de agresiv datorat si cadrului de culoare argintie si a bodywork-ului in nuante verde/negru. Noul Kawasaki KLX 250s motor monocilindru in 4 timpi, racire lichid, 249cc, DOHC. Testat pe dinamometru, modelul KLXs 2013 a demonstrat ca are cu 2.5cp mai multi decati cealalta versiune din anii anteriori, ceea ce-l face sa se laude cu 20.5cp la 8800rpm.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu