vineri, 22 februarie 2013

James Bond călăreste o Honda în actualul film 007

James Bond a preferat mereu mașinile, însă anul acesta schimbă macazul. Pentru a doua oară, Agentul 007 își va înfrunta inamicii pe două roți.

 
În ultimul film James Bond (Skyfall), EON Productions a semnat un parteneriat cu Honda pentru a pune la dispoziția actorilor și cascadorilor 20 de motoare CRF250R făcute să arate ca niște motociclete turcești. Acestea au fost modificate la începutul anului în Istanbul și Adana, unde echipele de cameramani au filmat prima parte a lui Skyfall folosind mult mai puternicele CRF450R.

“Ne-a trebuit o motocicletă off-road de calitate, versatilă și care poate fi ușor modificată, fără a compromite performanțele sau siguranța riderilor pentru scenele de început din Skyfall. Modelele CRF de la Honda sunt probabil cele mai bune pentru off-road și e minunat că Honda ni le-a oferit pentru că s-au comportat excelent, cu toate că au fost aproape complet transformate.”
-Gary Powell, coordonatorul cascadoriilor pentru noul film James Bond.

                              

Acum că și-au făcut treaba, își așteaptă încă de ieri vizitatorii la National Motor Museum în orașul Beaulieu din Anglia, unde reprezintă o mică parte a expoziției aniversare 50 de ani de James Bond – cu roți sau fără.

Un comentariu: