luni, 15 aprilie 2013

Motocicleta trupelor americane din Afganistan, scoasă la vânzare


Deși pare o motocicletă off road obișnuită, modelul lansat de Christini este mai mult decât atât. Noul AWD 450 Military Edition este un model special modificat pentru misiunile de recunaștere și de luptă. Iar acum, poate fi comandat de oricine.

Christini AWD Military Edition, derivată din Christini AWD 450, este folosită de trupele speciale americane în misiunile din Orientul Mijlociu. În primul rând, după cum îi spune și numele, are tracțiune integrală, iar motorul de 450 cc este răcit cu lichid.
Mai mult, motocicleta este dotată cu anvelope ce conţin o soluţie antipană. Aceasta, în contact cu aerul, se solidifică, astupând orificiile facute de spini sau de cuie. Sigur nu va fi eficientă in cazul unui glonț de 7,62, dar nu cred că te va urmări niciun taliban cu Kalashnikov-ul pe la Gura Portiței.
Față de modelul AWD 450, ediția pentru armată mai are loc de pus bagajul, sisteme electrice și de răcire mai bune, extra-protecție pentru componentele vulnerabile, o trusă de scule, navigație GPS ca să nu te rătăcești când „iei mistrețul la goană“ și un rezervor de 13,6 litri.
Cei de la Christini o recomandă pentru departamentele de poliție, de pompieri, pentru paznici sau pentru vânători. Desigur, nu trebuie să faci parte din aceste categorii ca să ți-o poți cumpăra. Poate fi comandată de pe site-ul www.christini.com și configurată după preferințe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu